MC De Vetfrakken

27ste Oldtimerbeurs

Motorclub de Vetfrakken uit Ranst (B) organiseert op zaterdag 8 december 2018 voor de zevenentwintigste keer hun ruilbeurs voor oude motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen.

Op het terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo) gelegen aan de Bistweg (thv nr 11) te Broechem (Ranst) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten.
meer info...

 

66,6 Miles - Classic Racer Treffen

Op zaterdag 8 september 2018 nodigen de Vetfrakken iedereen uit voor de vijfde editie van de 66.6 Miles, onze vijfde bijeenkomst voor Café racers, brats, bobbers en factory originele motoren tot ‘95. Vanaf 10.00 uur kan er ingeschreven worden in het clublokaal van de Vetfrakken.

Leuke rondrit, mini market, kids corner en sfeer te over met de live muziek van Cat and the bearded monkeys en Some kinda voodoo. Voor wie nog niet wil afsluiten “The devil never sleeps” afterparty tot de vroege uurtjes!

Aprilrally

De Vetfrakken organiseren op zaterdag 21 april 2018 hun April Rally, een individuele rondrit van zo'n 180 km met routeblad en vragen onderweg. Deze rit is toegankelijk voor motoren van alle leeftijden.

Inschrijven tussen 9 en 10 uur in het clublokaal van de Vetfrakken.
Iedereen is welkom. Prachtige prijzen voor alle deelnemers.

 

Pallieterlandtreffen

Op zondag 3 juni 2018 organiseren mc de Vetfrakken voor de zevenendertigste keer hun Pallieterlandtreffen, een oldtimermeeting voor motoren van voor 1975.

Vanaf 9.00 uur kan er ingeschreven worden in het clublokaal van de Vetfrakken. Voor deelname betaal je 10 euro, rondrit, broodje, depanagedienst en een kleine attentie ter herinnering inbegrepen.
meer info...